Halkın Sevilen kaymakamı
TURGAY GÜLENÇ
2018 yılında Cumhurbaşkanı kararı ile Malatya/Yeşilyurt İlçemize atanan kaymakam Sayın Tugay Gülenç beyefendi yaklaşık 3 yıldır İlçemize hizmet etti.
Malatya/Yeşilyurt İlçemize atandığı günden bu yana çalışkanlığı ve mütevazılığıyla halkın gönlünde müstesna bir yere sahip olmuş oldu. Her vatandaşın derdini, sorunlarını dinleyen ve şartlar elverdiği sürece herkese yardımcı olmuştur.
Malatya-Yeşilyurt İlçemiz için gece gündüz demeden her şartlarda hizmet eden kaymakam Sayın Turgay Gülenç beyefendi özellikle pandemi döneminde önemli temaslarda bulunmuştur.
Herkes ile sohbet eden, derdini dinleyen, sakinliği ve güler yüzlü ile sevilen bir kaymakamımızdı. Açılışlara, programlara ve etkinliklere davet edildiği zaman katılım sağlayan kıymetli biridir. Özellikle zor ve sıkıntılı günlerde halkıyla iç içe olması her kesimi mutlu etmiştir. Bayrak, Millet, Devlet ve Ülkesine bağlı tam bir hizmet adamıdır.
20 Ağustos 2021 tarihinde Cumhurbaşkanımızın kararı ile Kaymakamımız Sayın Turgay Gülenç beyefendi Aydın Gemencik ilçesine atandı.
Malatya’mıza yapmış oldukları üst derece hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
Yeni görev yerlerinde kaymakamımız Sayın Turgay Gülenç beyefendiye başarılar dileriz.
Bu duygu ve düşüncelerle Maske-Mesafe- Temizlik kurallarına uymanız dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum.
Sağlıklı ve Mutlu Kalın.