Mbb Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Sona Erdi

Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının verimliliğini artırarak, vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Kasım Ayı başında başlayan ve 5 hafta süren eğitim seminerinde, Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına toplam 27 konuda 150 saatlik eğitim verildi.


nönü Üniversitesindeki akademisyenler tarafından verilen eğitim seminerlerinde, belediye ve halkla ilişkiler, beden dili, stres yönetimi, öfke kontrolü, iş sağlığı ve güvenliği, taşınır mal yönetmeliği, resmi ve genel yazışma kuralları arşiv yönetmeliği ve standart dosya planı, kabahatler kanunu, iletişim teknikleri, kamu mali yönetimi ve kontrol kanunu, kişisel gelişim, kaizen-sürekli iyileştirme, anlama ve empati kurma, ilk yardım ve yönetim örgütlenmesi, tarihi mekanlar ve kent estetiği, bütçe uygulamaları, 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ve Büyükşehir Belediyesi yazışma kuralları, güzel konuşma ve diksiyon, zaman yönetimi, takım çalışması, tahakkuk esaslı muhasebe, bireysel enerjiyi yönlendirme, disiplin soruşturması ve cezaların uygulanış şekli, 4077 sayılı tüketicinin korunması hakkındaki kanun, mobing, tahakkuk esaslı muhasebe konularında eğitimler verildi.



Sunumlar ve slaytlar eşliğinde verilen eğitim seminerlerine Büyükşehir Belediye personellinin yanı sıra Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ ve şirketlerinin çalışanları da katıldılar.



Malatya Büyükşehir Belediyesi 2014 yılı eğitim seminerlerinin son gününde Doç.Dr. Kadir Kartalcı tarafından Tahakkuk Esaslı Muhasebe konusunda bilgiler verdi.