İşbirliğine önem veriyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat yaptığı çalışmalarda işbirliğine önem verdiğini ifade ederek, Kiltepe Mahallesinde Fen İşleri ekipleri ve Muhtar'ın birlikte yaptığı çalışmayı örnek gösterdi.



Başkan Polat: “Kiltepe Mahallemizde yol tamir ve yama çalışmalarımız devam etmektedir. Burada yapılan tespit çalışmasında muhtarımız ve ekiplerimiz birlikte incelemelerde bulunarak tamir yapılması gereken 180 nokta belirlenmiş, belirlenen bu noktalarda ekiplerimiz tamir ve yama çalışması yapacak. Diğer ekibimiz ise Turgut Özal Mahallemizde belirlenmiş yerlere yama çalışması yapmaktadır” dedi.



Canlı Hayvan Pazarı Etrafında Asfalt Çalışması



Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “Yol asfalt ekiplerimiz Yeşiltepe Yeşilkaynak civarında Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı etrafını asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Okullar açılmadan önce çocuklarımızın okul yollarını yeniledik. Şu anda Kurban Bayramı öncesinde yoğun kullanılacak sokaklarımızda asfaltlama yapıyoruz. Şuan da Barguzu Mahallemizde yapılan çalışmayı takip ediyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını bölge bölge yaparak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor” dedi